Qui som

La revista Esperit és una iniciativa sorgida de la derrota de 2017. Creada al marge del règim colonial espanyol i del repartiment d'engrunes autonòmic, vam néixer amb la voluntat de pensar el redreçament de Catalunya.

Redescobrim les nostres arrels i els grans mestres nostrats i estrangers per entendre què i com han de ser Catalunya i Europa, l’home i la seva comunitat, així com la cosmovisió metafísica de la realitat. Ens considerem hereus de la tradició clàssica i és en aquestes línies que analitzem el món que ens envolta. Fem cultura perquè fem política—i viceversa. Volem reflexionar més enllà de la modernitat i del materialisme, de l’intel·lectualisme a sou i dels marcs de pensament eixorcs i esquifits.

Per tal de reflexionar i d’escriure sense limitacions, Esperit neix nua: ni pidolem subvencions ni ens enfitem de publicitat. Som lliures i pensem lliurement. És per això que hem decidit d’oferir el nostre contingut exclusivament per subscripció.

En els temps d’indignitat i reïficació de la creació i del pensament, creiem imprescindible de retribuir les idees. En temps de lectura superficial, supèrflua i banal, és necessari de realçar el valor únic de la paraula precisa i entenimentada. En temps líquids i de nihilisme hedonista, és necessari d’ésser fidels, militants i defensar l’honor i la virtut.

Hem vingut a construir i no a destruir. Hem vingut a ser absoluts i totals, no relatius. En el desert de Catalunya, en la decadència d’Europa i la seva civilització, oferim Esperit per renovar la vida intel·lectual del que ens pertany.

Consell editorial

Marc Comerma, Marc Maynou, Frederic J. Porta

Edició

Esperit LLC
16192 Coastal Highway
Lewes, Delaware 19958

Contacte

✉︎   revista@esperit.cat

ISSN

2766-7774

Amb el suport únic i exclusiu dels nostres subscriptors.


La teva subscripció s'ha realitzat amb èxit. Benvingut a la Revista Esperit!
Finalitza el pagament per tal d'obtenir accés complet a la revista.
Bentornat, has entrat amb èxit a la Revista Esperit.
El teu compte ha estat activitat i ja tens accés a tot el contingut.