Qui som

La revista Esperit és una iniciativa sorgida dels marges del règim colonial que sotmet Catalunya. En el desert de la derrota catalana, en la decadència d’Europa i en la tirania quantitativa del materialisme, Esperit s’eleva per redreçar i renovar la vida espiritual i nacional.

La revista Esperit és una iniciativa sorgida de la derrota dels catalans del 2017. Creada en els marges del règim colonial espanyol i del repartiment d'engrunes autonòmic, neix amb la voluntat de redreçar Catalunya, alliberar-la i retornar-la a la victòria. Per poder guanyar, una vegada més, els catalans hem de renéixer nacionalment i espiritual.

L’avenir de Catalunya no es pot separar del de la civilització occidental —de la qual en som una part essencial. Volem pensar més enllà de la modernitat i del materialisme que tiranitzen, empobreixen i arrasen la nostra vida nacional i de la nostra civilització. Davant un model de societat insostenible, que trepitja la natura tothora i que ens aboca al col·lapse, arrelem ferms en la terra per alçar-nos. Contra el material i el diner, oposem l’Esperit.

Poem, doncs, dels grans mestres nostrats i estrangers per entendre què i com ha de ser Catalunya i Europa, l’home i la seva societat, i la cosmovisió metafísica de la realitat. Ens considerem hereus de la Tradició tal com va ser pensada i articulada per la Romanitat i el seu Imperi. En aquestes línies analitzem el món que ens envolta, la manera com el pensem i l’escrivim. Fem cultura perquè fem política —i viceversa.

Per tal de dur a terme la missió de renovació nacional que ens encomanem, Esperit neix nua: ni pidolem subvencions ni ens enfitem de publicitat. Som lliures i pensem lliurement. És per això que hem decidit d’oferir tot el nostre contingut exclusivament per subscripció.

En els temps d’indignitat i reïficació de la creació i el pensament, és necessari de retribuir les idees. En temps de la lectura superficial, supèrflua i banal, és necessari de realçar el valor únic de la paraula precisa i entenimentada. En temps líquids i de nihilisme hedonista, és necessari de requerir l’adhesió militant, vitalista i de virtut.

Hem vingut a construir, no a destruir. Hem vingut a ser absoluts i totals, no relatius. En el desert de la derrota catalana, en la decadència d’Europa i la seva civilització, i en la tirania quantitativa del materialisme, Esperit s’eleva per renovar la vida espiritual i nacional del que ens pertany.

Consell editorial

Marc Comerma, Marc Maynou, Frederic J. Porta, Borja Vilallonga

Edició

Esperit LLC
16192 Coastal Highway
Lewes, Delaware 19958

Contacte

✉︎   revista@esperit.cat

ISSN

2766-7774

Amb el suport únic i exclusiu dels nostres subscriptors.


La teva subscripció s'ha realitzat amb èxit. Benvingut a la Revista Esperit!
Finalitza el pagament per tal d'obtenir accés complet a la revista.
Bentornat, has entrat amb èxit a la Revista Esperit.
El teu compte ha estat activitat i ja tens accés a tot el contingut.