Editorial: Volum 2, Número 13-14

Com la bona llavor, germinem per esdevenir far d'estabilitat, fermesa nacional i baluard d'ordre. Gràcies a 150 adhesions militants i 400 curiosos, Esperit continua la seva lenta construcció de la nació que volem.

Editorial: Volum 2, Número 13-14

Com la bona llavor, germinem per esdevenir far d'estabilitat, fermesa nacional i baluard d'ordre. Gràcies a 150 adhesions militants i 400 curiosos, Esperit continua la seva lenta construcció de la nació que volem.

Com si acabéssim una travessia de quaranta anys pel desert, albirem potser la terra promesa. El present número d’aquest diumenge és el tretzè de l’any i el vint-i-tresè d’Esperit. Fa cinc mesos que vam posar en marxa la revista amb una gran oposició per part del processisme i maoisme nostrats. No solament n'hem pogut garantir la continuïtat amb la implicació, cost i esforços personals de l'equip editorial, sinó que ja hem emprès la lenta ampliació de continguts i col·laboradors que havíem previst en el moment que vam idear Esperit.  

Mentre que l'esperança que el processisme va saber obnubilar-nos en els darrers deu anys es trenca definitivament en mil bocins, els marges es remouen per ser. Com la bona llavor, germinem per esdevenir far d'estabilitat, fermesa nacional i baluard d'ordre. El que la revista Esperit representa es troba per damunt de l'atzarosa dissort de Catalunya i la nació completa.

Pensem com escrivim i vivim com pensem: amb radical llibertat creativa. Oferim una alternativa real d'idea i de vida i requerim l'adhesió militant de qui ha de fer una passa endavant. Cent cinquanta valents han decidit d'acceptar aquesta adhesió militant i de subscriure's a la nostra revista amb la seva aportació, a més dels quatre-cents que reben el nostre butlletí. Aquesta adhesió referma el nostre projecte i ens atorga la llibertat que necessitem per contribuir a la reconstrucció nacional. Cada subscriptor compta amb el nostre agraïment, públic i sincer.

En l'editorial del passat Nadal 2020 vam afirmar que el 2021 seria l'any de l'Esperit i de l'acció. Lentament, anem construint l'entremat que Esperit ha fet germinar—la qual cosa ens empeny a continuar la nostra missió amb la joia dels qui edifiquen amb pedres vives la idea de país que realment volem.

Números:

Revista Esperit

Perfil de l'equip editorial de la revista Esperit.

Més articles d'aquest autor

La teva subscripció s'ha realitzat amb èxit. Benvingut a la Revista Esperit!
Finalitza el pagament per tal d'obtenir accés complet a la revista.
Bentornat, has entrat amb èxit a la Revista Esperit.
El teu compte ha estat activitat i ja tens accés a tot el contingut.