Autors

Frederic J. Porta

Frederic Porta és director de la revista Esperit. Politòleg i historiador, és doctor en història per la Universitat Pompeu Fabra. La seva recerca se centra en el pensament polític contemporani.

52 articles

Marc Comerma

Marc Comerma és director de la revista Esperit. Historiador per la Universitat Autònoma de Barcelona.

42 articles

Marc Maynou

Marc Maynou és editor de la revista Esperit. Doctor en història econòmica per la Universitat de Barcelona, centra la seva recerca en l'àmbit de la història ambiental.

42 articles

Borja Vilallonga

Borja Vilallonga va ser editor fundador d'Esperit. Investigador a la Universitat de Newcastle, és doctor en història per l'EHESS de París i ha treballat a Columbia University i a New York University.

16 articles

Alejandro R. Planas

Alejandro Planas és col·laborador de la revista Esperit. Administrador, actualment continua formant-se en els camps de les Polítiques Públiques i la Governança Local.

8 articles

Albert Ferrer

Albert Ferrer és col·laborador de la revista Esperit. Doctor en filosofia per la Universitat de Paris-Sorbonne, la seva recerca i tasca educativa se centra en interculturalitat i filosofia comparada.

6 articles

Bernat Mallén Alberdi

Bernat Mallén és col·laborador de la revista Esperit. Economista, doctorand a la Universitat de Barcelona. La seva recerca se centra en la relació entre l'economia i la llengua.

3 articles

Toni Babia Privat

Antoni Babia Privat és escriptor i guionista. Col·labora amb la revista Esperit.

3 articles

Miquel Vila

Miquel Vila és col·laborador de la revista Esperit i analista de política internacional.

3 articles

Aleix Baez Vidal

Aleix Báez és col·laborador de la revista Esperit. És llicenciat en enginyeria aeronàutica i doctor en física.

2 articles

Eudald Calvo

Eudald Calvo és col·laborador de la revista Esperit. Economista per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha estat alcalde d'Argentona.

2 articles

Guillem València

Guillem València és col·laborador de la revista Esperit. Jurista i aprenent d'advocat, format a la Pompeu Fabra i la Università di Bologna. Apassionat del dret, l'art i la història del pensament.

2 articles Sabadell, Catalunya

Oriol de Marcos

Oriol de Marcos és col·laborador de la revista Esperit. Màster en Economia per la Barcelona Graduate School of Economics, ha treballat en l'àmbit de la recerca econòmica

2 articles

Bernat F. Roca

Bernat F. Roca és col·laborador de la revista Esperit. És llicenciat en filosofia i centra la seva recerca en l'àmbit de la moral.

1 article

Dolors Clotet

Dolors Clotet és col·laboradora de la revista Esperit. És graduada en Estudis Literaris i va cursar el màster de Pensament Contemporani i Tradició Clàssica.

1 article

Laura Grande

Laura Grande és col·laboradora d'Esperit. Publicista i llicenciada en comunicació, actualment treballa de consultora especialitzada en sostenibilitat i responsabilitat social.

1 article

La teva subscripció s'ha realitzat amb èxit. Benvingut a la Revista Esperit!
Finalitza el pagament per tal d'obtenir accés complet a la revista.
Bentornat, has entrat amb èxit a la Revista Esperit.
El teu compte ha estat activitat i ja tens accés a tot el contingut.