Sumari: Volum 2, Número 4

Sumari del volum 2, número 4 de la revista Esperit, amb articles sobre política i cultura de Marc Comerma, Marc Maynou, Frederic J. Porta i Borja Vilallonga.

fa un dia   •   1 min de lectura
Vol. 2 Núm. 4

Sumari: Volum 2, Número 3

Sumari del volum 2, número 3 de la revista Esperit, amb articles sobre política i cultura de Marc Comerma, Marc Maynou, Frederic J. Porta i Borja Vilallonga.

fa 8 dies   •   1 min de lectura
Vol. 2 Núm. 3

Sumari: Volum 2, Número 2

Sumari del volum 2, número 2 de la revista Esperit, amb articles sobre política i cultura de Marc Comerma, Marc Maynou, Frederic J. Porta i Borja Vilallonga.

fa 15 dies   •   1 min de lectura
Vol. 2 Núm. 2

Sumari: Volum 2, Número 1

Sumari del volum 2, número 1 de la revista Esperit, amb articles sobre política i cultura de Marc Comerma, Marc Maynou, Frederic J. Porta i Borja Vilallonga.

fa 22 dies   •   1 min de lectura
Vol. 2 Núm. 1

Sumari: Volum 1, Número 10-11

Sumari del volum 1, número 10-11 de la revista Esperit, amb articles sobre política i cultura de Marc Comerma, Marc Maynou, Frederic J. Porta i Borja Vilallonga, i il·lustracions d'Skinless Frank.

fa un mes   •   1 min de lectura
Vol. 1 Núm. 10-11

Editorial: Volum 1, Número 10-11

Més de 100 valents han decidit de pensar altrament, a més dels 300 que senten curiositat per la revista però que encara no s'han subscrit. A ells els volem comminar a descobrir el que Esperit els pot donar.

fa un mes   •   2 min de lectura
Vol. 1 Núm. 10-11

Sumari: Volum 1, Número 9

Sumari del volum 1, número 9 de la revista Esperit, amb articles sobre política i cultura de Marc Comerma, Marc Maynou, Frederic J. Porta i Borja Vilallonga.

fa un mes   •   1 min de lectura
Vol. 1 Núm. 9

Sumari: Volum 1, Número 8

Sumari del volum 1, número 8 de la revista Esperit, amb articles sobre política i cultura de Marc Comerma, Marc Maynou, Frederic J. Porta i Borja Vilallonga.

fa 2 mesos   •   1 min de lectura
Vol. 1 Núm. 8

Sumari: Volum 1, Número 7

Sumari del volum 1, número 7 de la revista Esperit, amb articles sobre política i cultura de Marc Comerma, Marc Maynou, Frederic J. Porta i Borja Vilallonga.

fa 2 mesos   •   1 min de lectura
Vol. 1 Núm. 7

Sumari: Volum 1, Número 6

Sumari del volum 1, número 6 de la revista Esperit, amb articles sobre política i cultura de Marc Maynou, Frederic J. Porta i Borja Vilallonga.

fa 2 mesos   •   1 min de lectura
Vol. 1 Núm. 6
La teva subscripció s'ha realitzat amb èxit. Benvingut a la Revista Esperit!
Finalitza el pagament per tal d'obtenir accés complet a la revista.
Bentornat, has entrat amb èxit a la Revista Esperit.
El teu compte ha estat activitat i ja tens accés a tot el contingut.